Catering

CATERING FLOARE DE COLȚ
Tu comanzi, noi livrăm!

Bunătățile de la Restaurant Floare de Colț ajung la tine prin serviciul de catering!
Comenzi: 0744.47.55.11

Pachete pentru sărbători și evenimente speciale

!!!Pentru Crăciun și Revelion preluăm comenzi până la data de 20.12.2020

PLATOURI RECI
(6-8 persoane)

Platou tradițional
1,95 kg – 220 lei
(slăninuţă de casă, şorici, jumări, tobă, lebăr, răcitură porc/curcan, caş afumat, brânză burduf, zacuscă, ceapă, măsline)

Platou “Floare de colţ”
2,1 kg – 210 lei
(frigărui caprese, salam uscat, rulou şuncă cu salată de crudități, tarte cu cremă de brânză și mărar, tartă umplută cu pate de ficat de casă, icre pe felii de lămâie, mix brânzeturi şi caşcaval, legume: roşii, castraveți, măsline)

Platou “Deliciile bucătarului”
2,65kg – 210 lei
(rulou de pui cu spanac, ouă umplute, chec aperitiv preparat cu legume, ardei umpluţi cu cremă de brânză, roşie umplută cu vinete, chifteluţe, măsline)

Platoul vegetarianului
2,3 kg – 210 lei
(tartă cu zacuscă, iahnie de fasole, coşuleţe umplute cu pastă de măsline, salată a la rouse, roşie umplută cu salată de vinete, chifteluţe de legume, ciuperci umplute cu legume trase la tigaie)

PREPARATE RECI (APERITIVE)

  • Piftie de porc (răcituri) 1,5 kg – 100 lei
  • Salată boeuf 1 kg – 65 lei 
  • Salată de vinete 1 kg – 55 lei
  • Salată de icre 0,5 kg – 40 lei
  • Păstrăv afumat pe cetină de brad (comandă minim 6 porții) porţia – 35 lei

PREPARATE CALDE (comandă minim 6 porții)

  • Sărmaluţe în foi de varză cu kaizer și mămăliguță 160gr/50r/300gr/porţie – 22 lei
  • Pomana porcului cu mămăliguță și murături 250gr/200gr/100 gr/porţie – 35 lei 

PLATOURI CALDE
(6- 8 persoane)

PLATOUL GURMANDULUI
3,4 kg – 250 lei
(piept de pui învelit în bacon, cotlet de porc, cârnăciori în foietaj, pui crispy picant, ciuperci umplute cu brânză de burduf, bulete de caşcaval, salată de murături asortate)

PLATOU POFTICIOSULUI
3,4 kg – 250 lei
(ficaţei de pui înveliţi în bacon, gujoane de pui cu susan, cabanos tras la tigaie, chifteluţe, bulete de cașcaval, ciuperci umplute cu mozarella, salată de murături asortate)

PLATOU BOIERULUI
3,4 kg – 250 lei
(ceafă de porc, cotlet de porc, pulpe dezosate, piept de pui, cârnăciori, cartofi prăjiţi, salată de murături asortate)

Note:

  • Livrarea este gratuită pana la 30 km departare de locaţia noastră
  • Pentru platouri comenzile se fac cu minim 72 de ore înainte
  • Pentru alte preparate din bucataria noastră vă invităm să consultați MENIUL
  • Comanda minimă pentru preparatele din meniul á la carte este de 150 lei

Adresă

Str. Chilia nr 30 Mănăstirea Humorului Suceava

Telefon

0744.47.55.11

Email

rezervari@hotelfloaredecolt.ro